biografi upi avianto

Upi Avianto
Biografi : 
Upi seorang sutradara dan penulis skenario Indonesia. Ia menjadi sutradara dalam film “30 Hari Mencari Cinta” pada tahun 2004 yang dibintangi Nirina Zubir, Maria Agnes, Revaldo, dan Dinna Olivia dengan di produksi oleh perusahaan Rexcinema Production dan komposernya Andi Rianto.

Filmography : 
Director: 
– 30 Hari Mencari Cinta (2004)
– Realita, Cinta dan Rock’n Roll (2006)
– Perempuan Punya Cerita (2007)
– Radit dan Jani (2008)
– Serigala Terakhir (2009)
– Red CobeX (2010)

Writer: 
– Tusuk Jelangkung (2003)
– Lovely Luna (2004)
– 30 Hari Mencari Cinta (2004)
– Realita, Cinta dan Rock’n Roll (2006)
– Coklat Stroberi’ (2007)
– Serigala Terakhir (2009)
– Red CobeX (2010)

producer: 
– Coklat Stroberi’ (2007)

About nickyamelia

..........
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s